HASTANE PERSONELİNE %20 İNDİRİM

Bücür Land'de düzenlenen protokole İnegöl Devlet hastanesi derneği Başkanı Yasin Altuntepe Dernek yöneticisi Meriç Acar İnegöl Devlet hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen Hastane müdürü Erkal Altay ve müdür yardımcıları Meftune Çoşkun Erhan Coban ve Bücür Land yönetim kurulu başkanı Reis Yurdakul katıldı.

Protokol öncesi bir konuşma yapan Reis Yurdakul "Bizler Bücür Land olarak, İnegöl devlet hastanemize yönelik yüzde 20´lik indirim anlaşması yapmak adına burada birlikteyiz. Bücür Land bünyesinde çocuklarımıza hizmet vermek, onları böyle güzel bir komplekste ağırlamak, hem sporsal etkinlik yapmalarını sağlamak hem de kişisel gelişimlerine oyun yoluyla katkıda bulunmak için bu konsepti İnegöl e kazandırdık. İlçemizde ihtiyaç bulunan bu güzel çalışmayı daha fazla insana yayabilmek adına bu tür indirim anlaşmalarına sıcak bakıyoruz. İnegöl Devlet hastanesine dönük bu indirimi sağlamamızda yardımcı olan Hastane derneği başkanımız Yasin Altuntepe ve hastane derneği yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı

PERSONEL KARTINI GÖSTERENE İNDİRİM

İnegöl Devlet hastanesi derneği başkanı Yasin Altuntepe ise, Hastanemizin İnegölün en büyük Devlet kuruluşu olduğunu ifade ederek 1000 civarında Tüm hastane çalışanlarımız çocuklarının bu güzel tesisten indirimli yararlanabilecekleri için çok mutlu olduğunu ifade etti. Personelimizin mutluluğu kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Altuntepe Personelimizin mutluluğu demek İnegölün mutluluğu demektir dedi.Çalışanlarımız personel kartlarını göstererek indirimden yararlanabileceklerini belirterek Farklı sektörlerdede Yerel anlamda bir çok alanda daha indirim anlaşmaları yaparak hastane personelimize katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyleyerek anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İnegöl Devlet hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen ve Hastane yönetimi ise Hastanemizdeki tüm herkesin yararlanabileceği bu ve buna benzer girişimleri memnuniyetle karşıladıklarıı belirterek Sosyal anlamda personelimizin moral ve motivasyonunun yüksek olması onları memnun edeceği gibi bizleride memnun eder dedi.

Konuşmaların ardından Bücür Land yönetim kurulu başkanı Reis Yurdakul ve Devlet hastanesi derneği Başkanı Yasin Altuntepe indirim protokolünü imzaladılar.