Teknik Direktörlük Değişimleri Trendyol Süper Lig ve 1. Lig’de Hızlandı

futbol hoca (3)

"Sezon Başında Süper Lig ve 1. Lig'de Teknik Direktör Sarsıntısı!"

İlk altı hafta sonunda, Süper Lig ve 1. Lig'deki 38 takımdan 10'u teknik direktör değişikliğine gitti. Süper Lig'de bu sezon 20 takım mücadele ederken, Kayserispor, Gaziantep FK, Başakşehir, İstanbulspor ve Samsunspor teknik direktörlük değişikliği yaptı.

Kayserispor’da Recep Uçar, Gaziantep FK'da Rumen Marius Sumudica ve Başakşehir'de Çağdaş Atan yeni görevlerine başladı. İstanbulspor ve Samsunspor'da ise yeni teknik direktör atanmadı.

futbol hoca (4)

Geçen sezondan Süper Lig'de görevlerine devam eden teknik direktör sayısı 16'dan 11'e düşerken, Galatasaray, Antalyaspor, Hatayspor, Beşiktaş ve diğer bazı takımlar mevcut teknik direktörleriyle yoluna devam ediyor.

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

futbol hoca (2)

"Teknik Direktörlük Değişim Rüzgarı Süper Lig ve 1. Lig'de Esiyor!"

Öte yandan, 1. Lig'de Boluspor, Sakaryaspor, Ümraniyespor, Altay ve Şanlıurfaspor teknik direktör değişikliğine gitti. Bu değişiklikler sonucunda, geçen sezon bu ligde çalışan ve hâlâ görevde olan teknik direktör sayısı 9'dan 5'e indi. Bodrum FK, Çorum FK, Erzurumspor, Eyüpspor ve Gençlerbirliği, eski teknik direktörleriyle yoluna devam ediyor.

futbol hoca (1)

Bu değişiklikler, Türk futbolunda teknik direktörlük pozisyonunun ne kadar dinamik olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR