Kütahya'da eğitim alanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetler ve özgün projelerle adını duyuran Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dikkatini çekmeyi başardı. Okul Müdürü Ahmet İren'in liderliğinde, öğretmen ve öğrencilerin bir araya gelerek oluşturduğu "edebiyat sokağı"ndan "tarih köşesi"ne, terasından çiçek bahçesine kadar zenginleştirdiği okul, diğer eğitim kurumlarına örnek teşkil ediyor.

Son olarak okulda oluşturulan "Selsebil Çeşmesi" projesi ile farklı bir çalışmaya imza atan Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilgisini çekmeyi başardı. Okul Müdürü Ahmet İren, öğrencilerin ruhlarına dokunacak, kendilerini daha iyi hissedecekleri alanlar oluşturmak için çaba harcadıklarını belirtti.

İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

Ahmet İren, 10 gün içinde gerçekleştirdikleri "Türkiye Yüzyılı Paneli ve Öğrenci Tiyatro Gösterimi", "Öğrencilerimiz Atık Malzemelerle Türkiye'nin Tarihi ve Turistik Yerlerini Almanca Tanıttılar Projesi" ve "Selsebil Çeşmesi" gibi başarılı çalışmalarla bakanlığın iyi örnekler sitesine girmeyi başardıklarını ifade etti. Özellikle Selsebil Çeşmesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı platformunda yer almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan İren, öğrencilerin bu projelerle kendi değerlerine ve öz kültürlerine uygun çalışmalar yapma becerisi kazandıklarını söyledi. Okul, sadece eğitimde değil, aynı zamanda öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarına da önem vererek örnek bir eğitim kurumu olma misyonunu sürdürüyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57