Alınan bilgiye göre, İnegöl"de ikamet eden Aslıhan Yüksel (40) yeğenleri ile birlikte Kalburt mevkisinde bir ailenin evine oğlu Savaş Yüksel için kız görmeye gitti. Bindikleri otobüsten Bursa Ankara Karayolu Cerrah Organize Sanayi bölgesi kavşağında inen Anne Aslıhan Yüksel ve yeğenleri Kalburt mevkisindeki kız evine gitmek için yolun karşısına geçmek isterken, Bursa istikametinden İnegöl istikametine gelmekte olan Kadriye Özlem Metiner (26) yönetimindeki 16 FC 980 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil ise 4 takla atarak yol kenarında bulunan bir evin bahçesindeki ağaca çarparak durabildi. Kazada hayatını kaybeden Aslıhan Yüksel"in yeğeni Asuman Özkan"da ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü Kadriye Özlem Metiner ile otomobilde bulunan Ayten Çiçek (61), Semra Metiner (59) Pakize Gürbüz (50) ve Neslihan Çakır (39) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Aslıhan Yüksel"in cansız bedeni ise İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyarak acil servise gelen damat adayı Savaş Yüksel ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.