14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Bozbey, İnegöl'deki seçim çalışmalarına Devlet Hastanesi ile özel hastanelerden başladı. Burada hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Bozbey, hastanedeki vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı istifa etti

Hekimlere ve sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınayan Bozbey, hekimlerin itibarının en üst seviyeye çıkarılması gerektiğine dikkat çekerek, "Hekimlerimiz, hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için var. Bütün bilgi ve birikimlerini paylaşarak, insanların sağlığına kavuşması için mücadele ediyorlar. Hekimlerimize güvenmeliyiz. Hekimlerimize yapılan saldırıların bundan böyle olmaması, hekimlerimizin haklarının korunması ve yaşam standartlarının düzeltilmesi dileğimle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

FABRİKADAKİ İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Bozbey daha sonra, beraberindekilerle birlikte fabrikadaki işçilerle öğle yemeği yedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in bir sonraki durağı Perşembe pazarı oldu. Burada esnaf ve vatandaşla sohbet eden Bozbey, "Pazarda eksikler oldukça fazla. Aydınlatma ve soğukla alakalı esnaflarımızın şikayetleri var" diye konuştu.

Seçim çalışmaları için geldiği İnegöl'de çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Bozbey, Yenice ve Cerrah mahallelerinde nokta mitingleri gerçekleştirdi. Dernek ziyaretleri de yapan Bozbey, İnegöl'deki seçim çalışmasını Maden Mahallesini ziyaret ederek tamamladı.