A Milli Takım, deplasmanda Letonya ile karşı karşıya geldi. Maçın son dakikaları nefes kesti. Uzatmalara 2-1 öne giren Türkiye, Letonya'nın uzatmalardaki beraberlik golüne anında karşılık vererek sahadan 3-2 galip ayrıldı.

3 PUANI İRFAN CAN KAHVECİ GETİRDİ

90+5. dakikada milli takım bir kez daha öne geçti. Sağ kanattan Barış Alper’in ceza sahasına yaptığı ortada kaleci Purins’ten seken topu İrfan Can, arka direkte kafayla ağlara yolladı: 3-2.

648ce73580a0331db0f0f934

HAKAN ÇALHANOĞLU: MUTLU DEĞİLİM!

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Ay-Yıldızlılar'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, özeleştiride bulundu. Oyundan dolayı mutlu olmadığını vurgulayan yıldız orta saha, "Mutlu muyum? Değilim." dedi ve ekledi:

İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

'ADAMLAR 10 KİŞİYKEN NEFESİMİZ TÜKENİYOR'

"Böyle maçları daha rahat kazanmalıyız. Adamlar 10 kişiyken son saniyeye kadar nefesimiz tükeniyor. Bu maçlar hep zor geçiyor bizim için nedense, hiç rahat kazanamıyoruz. Böyle maçlardan ders çıkarmalıyız. Saha küçük falan deyip bahane bulmamalıyız, daha iyi oynamalıyız."