İŞKUR Müdürlüğü binasında meydana gelen çatlama sesi sonrası içeride bulunan personel ve vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Binaya giriş yasaklandı.

Şu soru soruluyor: İş-Kur’a müracaat edecekler ne yapacak?

İnegöl İş-Kur binasında dün çatlama sesleri duyulmuş ve binada bulunan personel ve vatandaşlar hızlıca tahliye edilmişti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, binada detaylı inceleme başlatmıştı. AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İnegöl Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri, bölgede inceleme yapmıştı. AFAD ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından rapor hazırlanacağı öğrenildi. Rapor tamamlanana kadar binaya giriş yasaklandı.

İnegöl’de Feci Olay! Balkondan Düşen Adam Yoğun Bakıma Alındı
İnegöl’de Feci Olay! Balkondan Düşen Adam Yoğun Bakıma Alındı
İçeriği Görüntüle

İş-Kur Müdürlüğü’nden aldığımız bilgilere göre personel uzaktan çalışma programına alınırken; vatandaşların da müracaatlarını e-devlet yada Alo 170 üzerinden yapabilecekleri kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ