El frenini çekmeyi unuttu, esnafın dikkati kazayı önledi El frenini çekmeyi unuttu, esnafın dikkati kazayı önledi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını yürüten bir kamyonun kaza yapması sonucu, bölgeye hemen müdahale gerçekleştirildi. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Bilecik'te kar kürüme ve tuzlama aracı yan yattı

Bilecik Pazaryeri'nde Kar Kürüme ve Tuzlama Aracı Devrildi

Pazaryeri ilçesi karayollarında kar kürüme ve tuzlama işlemleri gerçekleştiren Engin Ş. yönetimindeki 06 BVY 775 plakalı kamyon, Fıranlar köy yolu civarında kayarak şarampole devrildi. Şans eseri kamyon sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken, olay yerine hızla sevk edilen jandarma ekipleri ve belediyeye ait iş makineleri, bölgede güvenliği sağlamak ve kamyonu kaldırmak için çalışmalara başladı.

Bilecik'te kar kürüme ve tuzlama aracı yan yattı

Pazaryeri Belediyesi İş Makineleri Hızla Müdahale Etti

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kaza yerine giderek olayı yerinde inceledi. Başkan Tekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun ki sürücü yara almadan kurtuldu. Hemen ekiplerimizle birlikte harekete geçtik, karayolundaki trafiği de jandarma ekiplerimizle kontrollü olarak sağladık. Belediye olarak her zaman hazırız ve halkımızın güvenliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kazanın ardından Pazaryeri Belediyesi'ne ait iş makineleri, devrilen kamyonu kaldırarak karayolunun normale dönmesini sağladı. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, trafiğin normal seyrine dönmesiyle birlikte olay yerindeki önlemler alındı.

Editör: İHSAN KURAN