Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 19. haftasında Beşiktaş, evinde Kasımpaşa'ya karşı zorlu bir mücadele verdi. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşma, konuk ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı; Kasımpaşa, sahadan 3-1 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Maçın kahramanı, Kasımpaşa forması giyen Nuno Da Costa oldu. Costa, 41. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. İkinci yarıda da etkili performansını sürdüren Da Costa, 80. ve 83. dakikalarda fileleri bir kez daha havalandırarak hat-trick yaptı. Beşiktaş'ın tek golünü ise 45+2. dakikada Semih Kılıçsoy kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, 29 puanda kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Kasımpaşa ise aldığı 3 puanla birlikte toplamda 26 puana ulaştı.

Gelecek hafta, Beşiktaş kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacakken, Kasımpaşa deplasmanda Ankaragücü ile mücadele edecek.

Maçın detayları şu şekilde:

Beşiktaş: 1 - Kasımpaşa: 3

Stat: Tüpraş

Hakemler: Arda Kardeşler, Mehmet Emin Tuğral, Süleyman Özay

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal (Dk. 68 Tayyip Talha Sanuç), Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Hadziahmetovic, Rashica, Salih Uçan (Dk. 60 Ghezzal), Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy (Dk. 81 Emirhan Delibaş), Muleka (Dk. 60 Cenk Tosun)

İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı! İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı!

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Taylan Utku Aydın, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic, Gomis, Da Costa

Goller: Dk. 41, Dk. 80 ve Dk. 83 Da Costa (Kasımpaşa), Dk. 45+2 Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 20 Salih Uçan, Dk. 30 Zaynutdinov (Beşiktaş), Dk. 51 Taylan Utku Aydın, Dk. 90 Gökhan Gül (Kasımpaşa)

Bu maç, ligdeki sıralama açısından önemli bir dönemeç olabilir ve Beşiktaş'ın gelecek haftalarda toparlanması beklenirken, Kasımpaşa ise bu galibiyetle çıkışını sürdürme umudunu taşıyor.

Editör: Şaban Kılıçcı