Beşiktaş, Türkiye'nin en üst düzey futbol ligi olan Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı! İnegölspor Uzatmalarda Yıkıldı!

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

Bu akşam gerçekleştirilen antrenman, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman Detayları

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma olarak planlandı. Serdar Topraktepe'nin liderliğindeki idman, ısınma koşuları ve pas çalışması ile başladı. Ardından şut çalışması gerçekleştirildi ve antrenman, dar alanda oynanan çift kale maç ile tamamlandı.

Gelecek Antrenman ve Program

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı bir antrenmanla sürdürecek. Takımın teknik ekibi, oyuncuları en iyi performansları için fiziksel ve taktiksel olarak hazırlamak üzere çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettiriyor.

Süper Lig Performansı

Beşiktaş, Türkiye Süper Lig'de mücadele ettiği sezonda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Kasımpaşa maçı öncesindeki hazırlıklar, takımın lige odaklanmış ve en üst düzey performansı sergileme arzusunu yansıtıyor. Taraftarlar, bu önemli karşılaşmayı heyecanla beklerken, Beşiktaş'ın ligdeki başarılı performansını sürdürmesi amaçlanıyor.

Editör: Şaban Kılıçcı