Erenler Belediyesi'nin başkanlığını yürüten ve aynı zamanda bir dönem AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevinde de bulunan Fevzi Kılıç, makamında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Yürekleri yakan haber, Sakarya Erenler Belediyesi'nden geldi. Erenler Belediye Başkanı olarak görev yapan Fevzi Kılıç, makamında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Acil çağrı ekiplerinin yerinde ve hastanede yaptığı tüm müdahalelere rağmen Kılıç, kurtarılamadı.

Ekran görüntüsü 2023-06-20 181256

Fevzi Kılıç Kimdir?

1964 yılında Sakarya'da doğan Fevzi Kılıç, ilk, orta ve lise öğrenimini yine Sakarya'da tamamladı. Kılıç, 1998 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Kılıç, ticari hayatına Adapazarı’nda tekstil üzerine faaliyet yürüten aile işletmesinin başında başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!

1992-1995 yılları arasında Refah Partisi Sakarya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kılıç, 1994 yılında Refah Partisi'nden Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliğine aday oldu. 2001 yılında AK Parti Sak arya Kurucu İl Yönetim Kurulu'nda yer alarak siyasi hayatına yön veren Kılıç, 2002-2003 yıllarında AK Parti Sakarya İl Başkanı görevini yürüttü.