Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman devi Bayern Münih deplasmanına çıkıyor. Sarı Kırmızılı temsilcimiz ilk maçta müthiş bir oyun oynamasına rağmen sahadan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Cimbom Almanya’dan puan ve puanları almanın peşinde. Peki Bayern Münih Galatasaray maçı saat kaçta? Bayern Münih Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda zirvede bulunan Bayern Münih, şu ana kadar oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Alman devi, 9 puanla liderlik koltuğunda otururken temsilcimiz Galatasaray ise 4 puanla Bayern Münih’in arkasında ikinci sırada yer alıyor. Almanya’da Bayern Münih‘i devirerek grupta daha iddialı bir konuma gelmek isteyen Cimbom, güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmanın planlarını yapıyor.gsbayern

Bayern Münih – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Allianz Arena’da 8 Eylül Çarşamba günü TSİ 23:00’de başlayacak olan Bayern Münih – Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu maçı Exxen’den canlı olarak izleyicilerle buluşacak. Maçı Portekizli hakem Emanuel Carvalho Nobre yönetecek.

Muhtemel 11’ler

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui-Upamecano-Min Jae-Davies, Kimmich-Goretzka, Coman-Musiala-Sane, Kane

Galatasaray: Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Ziyech-Kerem Aktürkoğlu-Zaha, Icardi

BAYERN MÜNİH İLE 3 KEZ KARŞILAŞTI

Bayern Münih ile Galatasaray bugüne kadar resmi maçlarda 3 kez rakip oldu. Bu mücadelelerde Alman ekibi 2 kez galip ayrılırken, 1 müsabaka da berabere sona erdi. Cim Bom, 2 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 10 gol gördü. İstanbul’da oynanan grubun 3. maçını Bayern Münih 3-1’lik skorla kazandı. Avrupa’daki 312. maç Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 311 kez oynadı. Aslan, 112 defa sahadan galip ayrılırken, 116 kez de rakiplerine mağlup oldu. 83 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. Cim Bom 419 gol attı, kalesinde 460 gol gördü.