2019-2020 sezonunda Bursa Büyük Erkekler Liginde 28 takımın 7 şerli 4 grupta çift devreli mücadele edeceği ligde gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar bir üst turda sıralaması üstte olan takımın ev sahipliği yapacağı tek maçta çapraz eşleşerek Çeyrek final mücadelesi verecek. Daha sonra yine tek maç usulü yarı final ve final müsabakaları ile sezon tamamlanacak.

GENÇLER KIRMIZI GRUPTA

Yapılan kura çekiminde İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü Kırmızı Grupta; Tophane Rotary Spor Kulübü, Nilüfer 1987 Spor Kulübü, Yıldız Gençlik Spor Kulübü, Elit Akademi Spor Kulübü, Geçit Spor Kulübü ve İznik Belediye Spor Kulübü takımları ile aynı grupta yer aldı.

Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi! Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi!

BELEDİYESPOR BEYAZ GRUPTA

Bir diğer temsilcimiz İnegöl Belediyespor ise Beyaz Grupta; Yelken Akademi Spor Kulübü, Fastline Gençlik Spor Kulübü, Bursa Basket Spor Kulübü, Ahmet Erdem Spor Kulübü, Armada Spor Kulübü ve Çekirge Spor Kulübü ile eşleşti. Yapılan kura çekimine göre her iki İnegöl temsilcisi, yollarına devam etmeleri durumunda çeyrek final öncesi birbirleri ile karşılaşmayacaklar.