TECRÜBELERİNE İNANIYORUM

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'de yıllarca idarecilik, öğretmenlik yapmış olan değerli eğitimcilerin idaresindeki Bildim Etüt Merkezine iade-i ziyarette bulunmak istediklerini belirterek,

"Hem bir selam vermek hem de etüt merkezi idarecilerimizle sohbet edip yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldık. İnegöl'ün caddesini, sokağını, alt yapısını, üst yapısını geliştirebilirsiniz ama gerçekten bunun eğitimle sağlanabileceğini, bu alt yapının eğitimle olabileceğine inananlardanım.

Dolayısıyla eğitimle alakalı faaliyetler de çok ama çok önemli. Bu etüt merkezimizde çocuklarımızın sosyalleşebilmesi adına yapılan etkinlikler de var. Dolayısıyla teknolojinin bu denli geliştiği ve maalesef asosyal hale gelen çocukların faaliyet ve çalışmalarını çok daha iyi noktalara taşıyacaklar.

Yıllarca bu işi yapmış hocalarımızın tecrübelerine de ben inanıyorum. O tecrübelerini buraya aktaracaklar. Ben tekrar Bildim Etüt Merkezinin ilçemize ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

EĞİTİM ALANINDA HİZMET ETMEK İSTEDİK

Bildim Etüt Merkezi Yöneticisi Yılmaz Şimşek ise Başkan Aktaş'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek:

"Sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Başkanımızın İnegöl'e yaptıkları malum. Biz de bu yaptıklarınıza karşılık İnegöl'de okul müdürlüğü yapmış bir eğitimci olarak şehrimize eğitim alanında hizmet etmek istedik.

AUZEF Öğrencilerine Müjde! AUZEF Öğrencilerine Müjde!

Bu doğrultuda da burayı etüt merkezi olarak faaliyete geçirdik. İnşallah İnegöl'deki öğrencilerimize hem akademik yönden hem de farklı sosyal faaliyetler yönünden katkıda bulunmaya çalışacağız. Bu vesile ile tekrar geldiğinizi için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaret sırasında Bildim Etüt Merkezi yöneticilerine çiçek takdiminde bulundu.