BAŞKAN AKTAŞ VE TOSUN KOMUTAN

O tarihte, daha önce resmi törenlerde Kd. Bnb. olarak yer alan Garnizon Komutanı Tamer Tosun yeni aldığı Yarbay rütbesi ile ilk defa bir resmi törende protokol karşısına çıkarken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş da evlilik yıldönümünü kutlar.

Arşivden haberimizin devamına bakalım:

belediye_cezalarr-3

 İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:         

ZAFER BAYRAMINDA YARBAY OLDU

30_ağustos_[3]-1

İlk kez Yarbay rütbesi ile ilçe halkının huzuruna çıkan Tamer Tosun duygularını şöyle dile getirdi, “İnegöl’ün benim hayatımda  çok özel bir yeri var. Bekar olarak geldiğim İnegöl’de evlendim. Ayrıca benim için çok önemli olan Yarbaylık rütbemi de İnegöl’de görev yaptığım Garnizon Komutanlığım sırasında aldım. Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi anlamlı bir günde ilk defa Yarbay rütbesi ile kamuoyunun huzurunda olmaktan ayrıca mutluyum” dedi.

30_ağustos_[2]-1

ZAFER BAYRAMI GÜNÜNDE EVLENMİŞ

Protokol arasında yer alan İnegöl Belediye Başkanı Ali nur Aktaş’da bir başka çifte bayram yapan kişiydi. 30 Ağustos gününde evlendiğini söyleyen Aktaş, “Bugün iki bayramı bir arada  yaşıyorum. Bundan 13 yıl önce yine bir 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde evlenmiştim. Bugün evlilik yıldönümüm” dedi.

30_ağustos_[1]-1

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

Kimya Ders Kitabını yazan İnegöllü Ahmet Dinçer hocayı tanıyor musunuz? Kimya Ders Kitabını yazan İnegöllü Ahmet Dinçer hocayı tanıyor musunuz?

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

30_ağustos-1

Editör: AYHAN BAYRAKTAR