Basın mensupları ile bir araya gelen Uçkun açıklamasında ;

Geçen yıldan varım kalmış hikâyemizle birlikte, Bitmek bilmeyen bir sevda ile bu yola baş KOVduk. Geçen yılkı başkanım Sinan Ekin ve yönetimine çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sinan başkanım yönetimiyle birlikte bir gün yanıma geldi ve dedi ki: Gel bir bayrak değişimi yapalım, sen başkan ol ben yanındayım. Beraberinde 40 kiymetli nsan bir yönetim oluşturduk. Hedeflerimiz arasında sadece A takım şampiyonluğu değil, alt yapıda gelecek nesillere umut aşılamayı arzuluyoruz. Tesisleşme konusundaki çalışmalarımız ie protesyonel ligi istediğimizi göstermek istiyoruz. Geçen sene kulübümüze kazandırdığımız 14 odalı 30 Kışılık tesisimizde gerekli eklemeleri bu sene yapacağız. Ayrıca fitness salonumuzu bitirecesiz. Sosyal projelerde yaptıgımız çalışmalarla okullardaki çocukların gönüllerine dokunuyoruz. Bu sene doğugücü sadece İnegöl'ün değil tüm Bursa'nın takımı olacaktır.

Teknik direktörümüz Hüseyin yogurtçunun raporları ve yaptığımız çalışmalar neticesinde en iyi kadroyu kurmak istiyoruz.

Yeni Transferler  Yapacağız

Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor

Bu dogrultuda; ilker Atasever - Manavgat Belediyespor Samet Şenol - Altınova Belediyespor Uğur Ahmet Özder - Sarayönü Belediyespor Ugur Gezer - Niksar Belediyespor Sidar Ceylan - Manavgat Belediyespor Can Demir - Kumluca Belediyespor Serkan Bultan - Sarayköy Belediyespor Emre Baysal - Çarşambaspor Ozgür Altınışık - Kozlu Belediyespor Gökhan Öz - Niksar Belediyespor Son olarak geçen yıldan Umut doğdu'yla yola devam ediyoruz. Yakın zamanda iddialı isimlerle kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. dedi.

Tüm Futbol Severleri Bekliyoruz

Toplantı sonunda Başkan Adayı Uçkun tüm futbolseverleri kongreye davet etti " 16.06.2023 te düzenlenecek kongremize tüm futbolsevwrleri bekliyoruz "