Başakşehir'in Altınşehir Mahallesi'nde, hareket halindeki bir minibüsten dengesini kaybederek düşen 53 yaşındaki K.Y. ağır yaralandı. Yaşanan korkunç olay, çevredeki vatandaşların gözleri önünde gerçekleşti.

Olayın Korkutan Detayları

K.Y., Y.K. kontrolündeki minibüse binerken minibüsün kapısı tam kapanmadan hareket etti. Bu durum sonrasında K.Y. dengesini kaybederek araçtan düştü. Minibüsün hızı nedeniyle yaklaşık 5 metre sürüklenen adam, kaldırıma başıyla çarpılarak ağır şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı vatandaşı en yakın hastaneye kaldırdı.

Görgü Tanığından Şahitlik

Çevredeki esnaflardan Özkan Özturunç, olayı şöyle anlattı: "Vatandaşın minibüsten düşüşünü ve sonrasında yaşananları gördüm. Adamın sürüklenişi ve kafasının kaldırıma çarpışı gerçekten çok korkunçtu."

Polis ekiplerinden asırlık operasyon... 98 yıl hapis cezasıyla aranıyordu Polis ekiplerinden asırlık operasyon... 98 yıl hapis cezasıyla aranıyordu

Sürücü Gözaltında

Yaşanan bu talihsiz olayın ardından minibüs sürücüsü Y.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralı K.Y.'nin durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Kaynak: