Denizli’nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına yardım etmek için giden 47 yaşındaki Bayram Kök, sel sularına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Çameli ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan yoğun yağış sonrası sel suları nedeniyle balık çiftliğine su taşıyan kanallar kapandı. Gece saat 03.00 sıralarında yardım talebi üzerine çiftliğe giden Bayram Kök, kanalları temizlediği sırada dengesini kaybederek suya düştü ve akıntıya kapıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kök’ten bir süre haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda Kök’ün cansız bedeni, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kirazlıyayla Mahallesi’nde köprü yakınında bulundu.
Bayram Kök’ün cenazesi, otopsi işlemleri için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



