Balıkesir'in tanınmış yüzlerinden biri olan Olcay Özal, uzun yıllar boyunca gazetecilik ve fotoğraf sanatçılığı yaparak, kentin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulundu. Çektiği fotoğraflarla yerel gazeteleri renklendiren ve Balıkesir’in tanıtımına büyük emekler veren Özal, amatör spor camiasına da değerli hizmetler sundu. Yaşamını adadığı mesleğindeki ustalık ve tutkusu, arkasında bıraktığı eserler ve anılarla hala yaşamaya devam edecek.

Emek Dolu Bir Yaşam ve Kalıcı Miras

Olcay Özal'ın Balıkesir basınına ve amatör spor dünyasına yıllarca verdiği emek, onun sadece bir gazeteci ve fotoğraf sanatçısı olmadığını, aynı zamanda bir toplum hizmetçisi olduğunu gösteriyor. Çektiği fotoğraflar ve yazdığı haberlerle, kent hafızasında silinmez bir yer edinen Özal, Balıkesir’in tanıtımı ve gelişimi için önemli bir figür olarak anılacak.

Veda ve Son Görev

Olcay Özal'ın cenazesi, 27 Aralık'ta ikindi namazına müteakip tarihi Zağnos Paşa Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından, ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla Başçeşme Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecek.

Otomobil, İnşaat ile İstinat Duvarı Arasındaki Boşluğa Düştü: 1 Ölü Otomobil, İnşaat ile İstinat Duvarı Arasındaki Boşluğa Düştü: 1 Ölü
"Balıkesir'in tanıtımında emeği olan Olcay Özal, 81 yaşında hayatını kaybetti. Balıkesir basını yanı sıra amatör spor camiasına da hizmetleriyle iz bırakan Özal'ın cenazesi bugün defnedilecek."

Editör: Abdullah Argun