6 takımın mücadele edeceği play-off grubundaki ilk hafta maçları Pazar günü oynanacak. Grubun ilk hafta maçında temsilcimiz Kafkasspor, İznikspor ile Yenişehir'de karşı karşıya gelecek.

EN İYİ 6 TAKIMDAN BİRİSİ

Play-off maçlarına galibiyetle başlamak isteyen Kafkas Kartalı, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yaptı.

Kulüp Başkanı Metin Ungan, Süper Amatör Ligde oynanan maçlardan sonra Kafkaspsor'un her sene olduğu gibi bu senede play-off'a kaldığını söyledi.

Bursa'nın en iyi 6 takımından birisi olduklarını belirten Ungan, play-off maçlarında da aynı başarıyı göstererek BAL ligine çıkmak istediklerini aktardı.

BAL, KAFKASSPOR'UN HAKKI

BAL Liginin Kafkasspor'un hakkı olduğunu ifade eden Başkan Ungan,

"İnşallah BAL'a çıkacağız. Pazar günü play-off grubunda oynayacağımız ilk maç çok önemli. Geçtiğimiz yıllarda play-off grubunun ilk maçlarında hiç puanla başlamadık.

İnşallah İznikspor ile oynayacağımız maçta galip gelerek bir ilki başararak 3 puanla başlamak istiyoruz. Bu bizim için çok iyi olacak. Takımın havası çok iyi. Futbolcular inançlı. Taraftarlarımız çok güzel hazırlık yapıyor."

Bursaspor başkan aday adayları belli oldu Bursaspor başkan aday adayları belli oldu

DESTEK BEKLİYOR

"İnşallah bu sene o sene olacak. İlle de bu sene diyoruz. İnegöl'ün BAL da bir takımı olması lazım. İlçemizin BAL da temsil edilmesini istiyorum. Bunu bu sene en çok bizim hak ettiğimizi düşünüyorum. İnegöl futbolu seviyor. Bu İnegöl meselesi...

Halkımızın bize sahip çıkmasını ve desteklemesini istiyorum. İnegöl'ün yapısı itibari ile mutlaka BAL liginde bir takım olması gerekiyor.

İnegöl'den daha küçük ilçelerin takımları var bizimde mutlaka iyi bir organizasyonla iyi bir destekle bu işi başarmamız gerekiyor."

OTOBÜS KALDIRILACAK

Yenişehir'de Pazar günü oynanacak maça otobüs kaldıracaklarını söyleyen Ungan, 15'e yakın otobüsün kulüp önünden Pazar günü saat 12.30'da hareket edeceğini belirterek, İnegöllü sporseverleri takımı desteklemeye davet etti.