Aİle ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bingöl’de düzenlenen ‘Terörsüz Türkiye Kardeşlik Sofrası’ buluşmasında şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
“Birlikte Daha Güçlüyüz” Vurgusu
Bakan Göktaş, Bingöl programı kapsamında şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Ailelerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinin önemine dikkat çekti. Devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirten Göktaş, “Birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ve huzurun güçlü olduğu bir Türkiye görmek istiyoruz. Nitekim bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesiyle, devletin tüm kademeleri ile beraber ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine girmiş bulunuyoruz. Burada şehit ve gazi ailelerimizi incitecek hiçbir tavizin olmadığını özellikle belirtmek isterim” dedi.
‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonu ile Güçlü Gelecek
Sürecin hassasiyetine değinen Bakan Göktaş, “Bu süreci gazilerimiz, şehit ailelerimizle birlikte inşa edeceğiz. Sizsiz olmaz; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğin ön planda olduğu ve birlikte daha güçlüyüz mesajını vererek, terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye'nin de anahtarı budur. Güçlü Türkiye’yi inşa ederken özellikle ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu doğrultusunda kararlı duruşumuzda sizlerle bu süreçte birlikte yürürken daha da güçlü ve başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.



