İnsanların gezip kıyafet, market, teknolojik ürün gibi alışverişlerini yaptıkları bu yerler aynı zamanda yoğun ilginin de olduğu adreslerdir. Alışveriş merkezlerinde yer alan mağazaların ürün ve kampanyaları hakkında bilgiler, avm led ekran teknolojileri aracılığıyla insanlara aktarılır. Bu devasal ekranlarda bazen kampanyalar bazen de marka reklam videoları yer alır. İnsanların ilgisini çekmeyi başaran bu led ekranlar, aynı anda birçok insanın görüş açısına girebilecek büyüklüğe sahip oldukları için reklamcılık sahasında da önemli bir konuma sahiptir.

Windows'un 30 Yıl Boyunca Unutulan Özelliği: Biçimlendirme Windows'un 30 Yıl Boyunca Unutulan Özelliği: Biçimlendirme

Avm Led Ekranların Avantajları

Led ekran teknolojileri, görüntü kalitesinin yüksek olması sebebiyle markaların prestiji ve tanınması için oldukça önemlidir. Led ekranlara alışveriş merkezlerinin içinde ve dışında rastlamak mümkün. Dışarıda tercih edilen led ekranlara dış mekan led ekran, içeride kullanılan led ekranlara da iç mekan led ekran denir. İç mekan led ekranlar, mağazacılık sektöründe sıkça kullanılır. Hedef müşteri kitlesiyle ilk iletişimi sağlayan ürünler arasında yer alan led ekranlar, mağaza vitrinlerinde ya da mağaza içerisinde duvarlarda entegre olarak yer alır. Avm led paneller, yüksek görüntü kalitesine sahip ürünlerdir. Bu özellikleri sayesinde de gerek gün ışığında gerekse hava karardığında insanların hemen ilgi odağı olmayı başarırlar. Her sektör için doğru reklamcılık yöntemini kullanmak önemlidir. Alışveriş merkezlerinde konumlanan mağazaların ürün ve kampanya duyuruları da avm led ekranlara yansıtılır. Bu da ilgili markaların satışının artmasına yardımcı olur.

Avm Led Ekranların Kurulumu

Alışveriş merkezlerinin olmazsa olmazlarından biri olan avm led ekranlar, oldukça pratik bir kuruluma sahiptir. Avm led ekranların iki çeşidi bulunur. Bunlardan ilki alışveriş merkezinin dış cephesine entegre edilen led ekranlardır. Diğeri ise totem direği olarak bilinen T şeklindeki direk üzerine monte edilen led ekranlardır. Led ekranların montaj işlemi oldukça pratiktir. Led ekranların en küçük birimi led panelleridir. Devasal led ekranların oluşması için bu paneller yan yana ve üst üste dizilir ve monte edilir. Bu işlem led ekranların oluşturulma aşamasıdır. Avm led sistemleri, tercih durumuna göre totem direk üzerine ya da alışveriş merkezinin dış cephesine entegre olacak şekilde kurulabilir.

Avm Led Ekran Fiyatları Nedir?

Led ekran fiyatları; ekran boyutlarına, led ekrandaki pikseller arasındaki mesafeye ve malzeme kalitesi gibi detaylara göre değişiklik gösterir. Led ekrandaki pikseller arasındaki mesafe azaldıkça görüntü kalitesi artar. Avm led ekran satın almadan önce, profesyonel led ekran üreticilerinden bu detaylar doğrultusunda fiyat alınmalıdır. Led ekran boyutu ve görüntü kalitesi arttıkça da fiyat doğru orantılı olarak artar. Led ekran satın alırken, ihtiyaçları karşılayacak led ekran kriterlerinin olmasına dikkat edilmelidir. Bu detaylar hakkında da fazla bilgi almak için de alanında uzman led ekran üreticileriyle iletişime geçebilirsiniz.