21 Mayıs 2025 tarihinde Bursa'da önemli gelişmeler yaşandı. 

Genç Gazete Bursa'da Türk Bayrağını Yakmaya Çalışmıştı, Yakalandı 1

-Bursa'da bugün, Osmangazi ilçesinde yüzde 50 engelli bir şahıs, refüje asılı olan Türk bayrağını yakmaya çalıştı. O anlar kameraya yansırken, vatandaşın müdahalesiyle şahıs engellendi. Emniyet, şüpheliyi yakalayarak adli mercilere sevk etti.

Genç Gazete Kestel'deki Darülşifa Bakım Merkezi'nde Engelli Bireylerden Anlamlı Farkındalık Günü Etkinliği 5

- Kestel ilçesi Esentepe mahallesinde bulunan Darülşifa Engelli Bakım Merkezi, Dünya Engelliler Farkındalık Günleri çerçevesinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirdi. Engelli bireyler, futbol turnuvası ve çevre temizliği ile farkındalık yarattı.

Genç Gazete Bursa’da Alkollü Sürücü 'Bir Daha İçmeyeceğim' Dedi, Şişesini Bitirmeyi İhmal Etmedi 1

-Bursa'da bugün, Osmangazi ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı alkol denetiminde Suriye uyruklu alkollü bir sürücü yakalandı. 1.26 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye 9 bin lira ceza kesildi.

Genç Gazete Bursa’da Komşular Arasında Çöp Kavgası Kanlı Bitti Palalı Saldırgan Kamerada 11

- Osmangazi ilçesinde, çöp atma yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, palalı saldırı anı dikkat çekerken, bir kişi ağır yaralandı.

Genç Gazete Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü' 2

-Bursa'da bugün, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen 'Mavi Bayrak 2024 En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü'ne layık görüldü. Ödül, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Direkçi tarafından Antalya'da düzenlenen törende alındı.

P A R K H A L I N D E K I 6 M O T O S I K L E T Y A N D I 724531 214104

Uludağ’da Haziran Ayında Buzlu Göle Girdiler!
Uludağ’da Haziran Ayında Buzlu Göle Girdiler!
İçeriği Görüntüle

- Mustafakemalpaşa ilçesinde, bir mesleki eğitim merkezinin bahçesinde park halinde bulunan 6 motosiklet, çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Genç Gazete 21 Mayıs Bursa'da Bugün Neler Yaşandı Milletvekilinden Skandal Paylaşım, Çarpıcı Açıklamalar, Çekilişte Yaşanan İzdiham 1

-Bursa'da bugün, Karacabey ilçesinde bir ev eşyaları ve elektronik mağazasının düzenlediği yaklaşık 1 milyon lira değerindeki çekiliş kampanyası büyük ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önüne akın eden yüzlerce vatandaş, çekilişe katılabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu ve izdiham yaşandı.

Genç Gazete Bursa'nın O İlçesinde İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Desteği Yeni Uygulama Başladı

- Yenişehir ilçesinde hizmete giren Yesaş kart, ihtiyaç sahiplerinin ekmeklerini diledikleri zaman alabilmelerini sağlıyor. Yeni uygulama ile günde 2 ekmek, ayda ise 60 ekmek, belirlenen satış noktalarından alınabilecek.

İyi̇ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş'tan Skandal!  Gencgazete

-Bursa'da bugün, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, partinin WhatsApp grubunda yaptığı cinsiyetçi paylaşım nedeniyle kamuoyunun tepkisini çekti. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’nın TBMM kürsüsünde çekilmiş bir fotoğrafını grup üzerinden paylaşan Toktaş, “Sana bunu alacağım kral” ifadesiyle sosyal medyada gündeme oturdu.

Genç Gazete İnegöl Ve Osmangazi’de Eş Zamanlı Dev Operasyon Milyonlarca Makaron Ve Binlerce Litre Etil Alkol Ele Geçirildi 11

- İnegöl ve Osmangazi ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, milyonlarca makaron ve binlerce litre etil alkol ele geçirildi

Genç Gazete Bursa’da Dünyanın Dört Bir Yanından Gelen Gençler, Kültür Ve Gençlik Festivali’nde Buluştu

-Bursa'da bugün, 5. Gençlik ve Kültür Festivali'nde, Bolivya, Moğolistan, Nepal ve Sri Lanka'dan gelen gençler kültürel etkileşimi artırmak amacıyla etkinliklere katıldı. Festival, renkli atölyeler, halk dansları ve final gösterisiyle büyük ilgi gördü.

Genç Gazete Bursaspor Başkanı Çelik'ten Çarpıcı Açıklama Süper Lig'de Hedef Avrupa!-1

- Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Süper Lig hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, “İlk sene hedefimiz Avrupa olacak” dedi. 2 yıl içinde Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Bursaspor, taraftar desteğiyle büyük başarılara imza atmayı planlıyor.

Genç Gazete 21 Mayıs Bursa'da Bugün Neler Yaşandı Milletvekilinden Skandal Paylaşım, Çarpıcı Açıklamalar, Çekilişte Yaşanan İzdiham-Bursa'da bugün, İnegöl ilçesinde babasının kullandığı traktörün altında kalarak hayatını kaybeden 7 yaşındaki Nur, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ