Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen atamalar Resmi Gazete'de duyuruldu.

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu

Atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama Hakkında Kararnamesi, Rekabet Kurulu Üyeliği için Ayşe Ergezen'in atanmasını içeriyor. Atama, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Atama kararları Resmi Gazete'de

Ayrıca, Hakimler ve Savcılar Kuruluna ait atama kararlarına göre, toplamda 510 hakim ve savcının görev yerleri değiştirildi. 24 Ağustos tarihli ve 1749 sayılı atama kararı ile 4, 21 Aralık tarihli ve 2445 sayılı atama kararı ile 480, 21 Aralık tarihli ve 2446 sayılı atama kararı ile ise 26 hakim ve savcı yeni görev yerlerine atanmıştır. Bu atamalar, adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcıları ile idari yargı hakimlerini kapsayan 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

Editör: İHSAN KURAN