Askerlerin ihtiyaçları doğrultusunda dizayn edilmiş olan asker seti, içeriğinde yer alan malzemeler sayesinde kolaylık sağlayacak şekilde vatani görevini yapan Mehmetçiklere özel olarak satışa sunulmaktadır. Fanila, çorap, atlet ve boxer gibi ürünler asker seti içinde bulunan malzemelerdir. Asker malzemeleri TSK standartlarına uygun biçimde hazırlanmaktadır. Asker malzemeleri listesi ise aşağıdaki gibidir:

l  

İç çamaşırı (boxer),

l  

İhtiyaç duyulan kadar fanila,

l  

Çorap,

Karpuz Seçerken Uzman Tavsiyeleri: Lezzetli Bir Tadın Sırları! Karpuz Seçerken Uzman Tavsiyeleri: Lezzetli Bir Tadın Sırları!

l  

Sabun, jilet, tuvalet kağıdı, sabun kutusu gibi hijyenik malzemeler,

l  

Botlar için boya, sünger, tabanlık,

l  

Pişik için pudra ve krem,

l  

Dikiş takımı seti,

l  

Kilit (dolap ve botlar için),

l  

Çamaşır torbası (kirli ve temiz çamaşır ayrımı yapmak için).

Asker malzemeleri listesi

Asker malzemeleri listesi içinde yer alan bu asker paketi, yeni askerlik yapacak olanlar için gerekli bütün ürünleri kapsamaktadır.

Yukarıda sıralanan asker malzemeleri seti, aynı zamanda bedelli asker seti içeriğinde yer alan bedelli asker malzemelerini de oluşturmaktadır. Bu nedenle bedelli asker paketi için bir adet asker kolisine sahip olmak yeterlidir.

Vatani görevini yapmaya hazırlanan kişiler için satışta olan ve asker malzemeleri dahilinde sunulan asker paketi, en temel ihtiyaçlardan oluşmaktadır. Kendisine ya da yakınlarına asker kolisi almak isteyen kişiler, asker malzemeleri Kadıköy şubesinden temin edebilecekleri asker malzemeleri setine sahip olabilmektedir. Bedelli asker malzemeleri arayışında olanlar ise bedelli asker paketi içerisinde bulunan bedelli asker seti için yine asker malzemeleri Kadıköy mevkisinden bu ihtiyaçlarını giderebileceklerdir.

 

Editör: Fırat Çelik