ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞÖYLEDİR:

Mezarlıklar piknik yeri mi? Mezarlıkta mangal yapıp alkol alıyorlar! Mezarlıklar piknik yeri mi? Mezarlıkta mangal yapıp alkol alıyorlar!

 

“Lastikçiler ve Tüpçüler sitesi ile Kamyoncular garajının bitirilip esnafın hizmetine girmesinden sonra, halen inşaatları devam eden Hal ve Tahıl binaları ile Hurdacılar Sitesi’nin 2006 yılının ilk aylarında hizmete girmesi hedefleniyor.

    Dün hurdacılar sitesinin inşaat alanındaki yapılan çalışmaları inceleyen  İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi. “ Bu yıl içersinde lastikçiler ve Tüpçüler sitesi ile Kamyoncular garajını bitirerek esnafımızın hizmetine sunduk. Çalışmalarımız bünyesinde şehir içinde yer alan hurdacı esnaflarımız ile yapılan istişareler sonucu yeni bir alanda, istenilen kapasiteler de bir site oluşturulması planlanmıştır. Yapılan bu planlamaların ardından 5000 m2’lik bir alanda başlayan hurdacılar sitesinin yapımı halen devam etmektedir. Zemin ve taban ıslahı, bunun yanı sıra aplikasyon ve yol düzenlemeleri belediyemiz tarafından yapılmıştır. Şuan ki aşamada esnaflarımız talep ettikleri kapasiteler doğrultusunda çevre ve sınır duvarlarının yapımı devam etmektedir, bu duvarların yükseklikleri görsel kirliliği engellemek açısından 3 mt planlanmıştır. Hava şartlarının müsait olması durumunda Mart ayı içersinde esnafımızı bu bölgeye nakletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.”2-801-503-3

Editör: AYHAN BAYRAKTAR