Kaza, Samsun’un Bafra-Asarkale mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dr. Serdar Kıyak’ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 30 metre yükseklikten Kızılırmak Nehri’ne uçtu.

Araç Nehre Düştü, Anne Ve 3 Yaşındaki Çocuğu Hayatını Kaybetti (2)

Araçtan atlamayı başaran Serdar Kıyak hafif yaralı olarak kurtulurken, otomobilde bulunan eşi Gülşah Karaman Kıyak ile 3 yaşındaki çocukları nehre gömüldü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı dalgıç ekiplerinin çalışmasıyla anne ve çocuğun cansız bedenleri sudan çıkarıldı.

Esenler'de sitedeki silahlı kavgada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Esenler'de sitedeki silahlı kavgada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Araç Nehre Düştü, Anne Ve 3 Yaşındaki Çocuğu Hayatını Kaybetti (3)

Kazada eşi ve çocuğunu kaybeden Dr. Serdar Kıyak’ın, bir dönem Bafra Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı, ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü’nü kazanarak eğitimine devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA