Ankara'daki terör saldırı öncesinde şehit düşen veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın Kayseri'deki cenaze töreni duygusal anlara sahne oldu.

Trenin çarptığı kamyonet paramparça oldu,sürücü ağır yaralı Trenin çarptığı kamyonet paramparça oldu,sürücü ağır yaralı

sehit (1)

Şehidin Son Yolculuğu Kayseri'de Gerçekleşti

Toprağa Verilme Anı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, cenaze namazı öncesi şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Develi ilçesi Çarşı Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Bozlağan'ın ailesi ve yakınları ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanı da katıldı. Törene, şehidin 6 aylık bebeği Yağız Asaf ile birlikte eşi Edanur ve annesi Fatma Bozlağan da katıldı.

sehit (4)

Acılı Anların Yaşandığı An

Anne Fatma Bozlağan, tabuta sarılarak gözyaşı dökerken, "Sen beni üzmedin, Allah da seni üzmesin" dedi.

sehit (3)

Şehidin annesi ve eşi, acılarını birbirlerine sarılarak paylaştılar. Milletvekili Ayşe Böhürler, annenin ve şehidin eşinin yanında olup teselli sağladı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Mikail Bozlağan'ın naaşı, Kayseri'ye bağlı Avlağa Mahallesi'ndeki mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.

sehit (2)

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelerek bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın (24) cenazesi, Kayseri'de toprağa verildi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR