İstihdam Artışı Beklenen Meslekler Nelerdir? Uygun Bir Kariyer Planlaması Nasıl Yapılır? İstihdam Artışı Beklenen Meslekler Nelerdir? Uygun Bir Kariyer Planlaması Nasıl Yapılır?

Alparslan Kokulu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Eskişehir Alpu Belediye Başkan adayı oldu. Alparslan Kokulu, 1990 yılında Eskişehir'in Alpu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir'de tamamlayarak kökenlerine bağlı olduğu topraklarda yetişti. Mesleki hayatına Baksan Mesleki Eğitim Merkezi'nde otomotiv elektrik alanında aldığı eğitimle başladı. Kısa süre içerisinde kendi otomotiv elektrik dükkanını açarak bu alanda uzmanlık kazandı.

Alparslan Kokulu Başarılı Bir Kariyere Sahip 


Alparslan Kokulu 2019 yerel seçimlerinde mahalle muhtarı olarak seçildi. 33 mahalle muhtarının desteğiyle Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini üstlendi. Sivil toplum kuruluşlarına olan bağlılığını Alpu Derneği üyesidir. Eskişehir Alpu İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı olarak sürdürmekte olup, mahalle düzeyinde toplulukların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hizmet veriyor. Kokulu, 2003 yılından bu yana Ülkü Ocakları bünyesinde aktif bir üye olarak görev yapıyor. Alparslan Kokulu 2009-2019 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu.Evli ve iki çocuk babası olarak ailesine olan sorumluluklarını da başarıyla yerine getiriyor.
 

Editör: Fırat Çelik