Gastro İnegöl, Bursa'nın İlçe Belediyelerine Örnek Oluyor! Benzeri Bursa'nın O İlçesine Açılıyor! Gastro İnegöl, Bursa'nın İlçe Belediyelerine Örnek Oluyor! Benzeri Bursa'nın O İlçesine Açılıyor!

İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Alper Taban, kendisine yöneltilen rant iddialarına canlı yayın programında sert bir dille yanıt verdi. Taban, iddiaları vatandaşa hizmet etmek adına yapılan çalışmalarla ilişkilendirerek, bu tür suçlamaları siyasi çıkar amacıyla yapılan asılsız iddialar olarak nitelendirdi.

"Benim burada rant olarak gördüğüm vatandaşa hizmet yani bir yerden bir fayda üretiyorsam halkın lehine, vatandaşın lehine bunu hizmet olarak ranta çevirmişimdir. Onun dışında diğerlerinin ranttan anladığı, düşündüğü, beklediği nedir ben bilmiyorum ama bunu ben çamur at izi kalsın siyaseti olarak görüyorum. İlkeli bir siyaset olarak görmüyorum ayrıca bunu da ifade ediyorum. Kimin elinde ne bilgi, belge varsa seçim gününü beklemesine de gerek yok. Biz 6 buçuk yıldır görevdeyiz. 6 buçuk yılın neresinde, hangi evresinde, hangi hatayı, sorunu gördüysen devletin savcısı, hakimi orada. Neyi bekliyorsun? Bunu seçim günü açıklayayım da puan toplayayım mı bekliyorsun? Yaptığımız her işin cevabını vermek üzere hazırız. Eğer sen de iddianda doğru olduğunu düşünüyorsan, buyur hodri meydan kardeşim!"

Taban'ın bu ifadeleri, kendisine yöneltilen eleştirilere karşı duruşunun net bir göstergesi olarak dikkat çekti. Ayrıca, halkın yararına yapılan her türlü çalışmanın arkasında olduklarını ve iddialar karşısında hesap verebilir bir yönetim anlayışına sahip olduklarını vurguladı.

Kaynak: İhsan Kuran