İnegöl’de bugün duygu dolu anlar yaşandı. Almanya’dan İnegöl’e gelerek evlenen bir kadın, İpekyolu Camii’nde kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. Yeni adı Melek olan kadın, şehadet esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.
İnegöl İpekyolu Camii’nde Manevi Anlar
Olayı sosyal medya hesabından paylaşan İpekyolu Camii İmam Hatibi İdris Demir, duygularını şu sözlerle aktardı: “Camimize gelerek Müslüman olan hanım kardeşimiz, Allah mübarek etsin!”

Kelime-i şehadetle Melek ismini aldı
Müslüman olma kararı alan Alman kadın, camide yapılan merasimde kelime-i şehadet getirerek İslam’ı seçti. Bu özel anlarda duygusal anlar yaşandı ve Melek ismini aldı.
“Gerçek huzuru İslam’da buldum”
İslam’ı tercih eden Melek hanım, şehadet getirirken gözyaşlarını tutamayarak “Gerçek huzuru İslam’da buldum” dedi. Almanya’dan İnegöl’e gelerek evlenen Melek Hanım, bu kararının hayatındaki en özel adım olduğunu ifade etti.
Manevi atmosferin hakim olduğu buluşma cami cemaatinin de duygulu anlar yaşamasına neden oldu.






