Kocaeli’nde alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak kovalamaca yaşattı. Olayın ardından yapılan incelemelerde, şahsın otomobilinde ele geçirilen pompalı tüfekle bir kişiyi yaraladığı ortaya çıktı.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü uygulamada noktasından kaçtı

Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Körfez Ticaret Odası mevkiinde uygulama yapan Motosikletli Polis Timler Amirliği (Yunus) ekipleri, 37 ACD 112 plakalı Tofaş marka otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü uygulamada noktasından kaçtı

Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit

Otomobil ile polis arasında yaşanan kovalamaca, Kaplan Sokak’ta polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Araç toprak alana girerek durdurulurken, sürücü A.B. olay yerinde gözaltına alındı.

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü uygulamada noktasından kaçtı

Yapılan kontrollerde, sürücü A.B.’nin alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı belirlendi. Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen A.B.’nin otomobilinde yapılan aramada pompalı tüfek ve çok sayıda fişek bulundu. Bu aramada ortaya çıkan bilgilere göre, A.B.'nin Gölcük ilçesinde bir kişiyi pompalı tüfekle yaraladığı ve bu nedenle kolluk kuvvetleri tarafından arandığı belirlendi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatırken, yaralanan kişinin durumu hakkında da bilgi almak üzere Gölcük ilçesindeki sağlık kuruluşlarıyla iletişime geçti. Olayın tüm detayları, polis incelemeleri sonucunda netlik kazanacak.

Editör: İHSAN KURAN