Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İnegöl'de yoğun bir seçim kampanyası yürütmeye devam ediyor. Dün gerçekleştirilen etkinliklerde, köy çalışma grubu Akbaşlar köyünü ziyaret etti, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun katılımıyla Alanyurt Salı Pazarı'nda seçmenlerle buluşuldu ve akşam saatlerinde Yenice kasabasında yoğun bir ilgiyle karşılandı.

CHP ekibi, gün boyunca mahalle ve kahvehaneleri gezerek, vatandaşlarla buluştu. İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, "Yaşanabilir bir İnegöl için kolları sıvadık. Bursa'yı ve İnegöl'ü yönetmek için projelerimizle ve meclis üyelerimizle hazırız" diyerek, yerel yönetimlerde değişim vaadinde bulundu.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 2.18.45 Pm

Doğan, "Milletimiz bize yetki vermesi durumunda Bursa'da ve İnegöl'de bu kötü yönetimden kurtulacak. Siz güzel insanlarımız bu kötü yönetimi hak etmiyorsunuz. Bizler Bursa'da ve İnegöl'de sizleri bu kötü yönetimden kurtaracağız. Buradan söylüyorum; su faturalarında ev ve iş yerlerinde yüzde 25 indirim yapacağız. Halkımıza ucuz su uygulaması yapacağız. Kaynakları doğru kullanarak her şeyi yapmak mümkün. Israfı kaldırarak yerinde ve uygun yatırımlar yapacağız. Halkın parasını boşa değil, halka harcayacağız" şeklinde konuştu ve seçilmesi halinde su faturalarında yüzde 25 indirim yapılacağını duyurdu.

İnegöl'deki o Şirket 1,5 Milyar TL'ye Satıldı İnegöl'deki o Şirket 1,5 Milyar TL'ye Satıldı

CHP'nin İnegöl'de yürüttüğü seçim kampanyası, yerel seçimler öncesinde vatandaşların beklentilerine yanıt vermeyi amaçlıyor. Su faturalarında yapılacak indirim sözü, seçmenler tarafından ilgiyle karşılandı.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 2.19.07 Pm

Kaynak: Tuncay Şentürk