CHP Belediye Başkan adayı Ali Doğan, seçim kampanyası kapsamında yoğun bir tempoda gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İnegöl’deki esnaflar ve yerel derneklerle bir araya geldi. Kampanya sürecinde Bankalar Caddesi, Muşlular Derneği, Bitlisliler Derneği ve Çitli Köyü gibi önemli noktaları kapsayan ziyaretler, CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, belediye meclis üyesi adayları, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 03 22 At 9.33.46 Am

Bitlisliler Derneği’nde yapılan konuşmalarda, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal İnegöl’ün kent için büyük bir değer taşıdığını ve ilçenin ekonomik ve sanayi potansiyeliyle il olmayı hak ettiğini belirtti. Sarıbal, geçmişte İnegöl’ün il olması yönünde meclise sunulan önergenin reddedildiğini hatırlattı.

Whatsapp Image 2024 03 22 At 9.33.45 Am

Ali Doğan, “Seçilmem durumunda her mahalleye taziye evleri kurmayı düşünüyoruz. Yer bazında uygun olmayan mahallelere ise mobil taziye hizmeti sunacağız. Bizler geleneklerine ve manevi değerlere önem veren bir toplumuz. Bu nedenle cenazelerimizle ilgili vatandaşlarımızın yapması gereken ya da yapmak isteyip de yapamadığı hizmetleri belediye olarak biz imkan sağlayarak yapacağız. Ayrıca tüm ibadethanelerin bakım ve temizliğini düzenli olarak yapacağız. Belediyeler hizmet için vardır, insan için vardır. Biz tüm CHP’nin yönettiği belediyelerde olduğu gibi insan odaklı ve hizmet odaklı çalışacağız. Biz İnegöl’ümüzü seviyoruz ve İnegöl’e hizmet etmek istiyoruz. İnegöl’e, İnegöl’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda eşit, adil, doğru hizmet, doğru projeler sunmak istiyoruz” dedi.

İnegöl'de Hava Nasıl? Yağmur Yağacak Mı? İnegöl'de Hava Nasıl? Yağmur Yağacak Mı?

Whatsapp Image 2024 03 22 At 9.33.49 Am

CHP’nin Belediye Başkan adayı Ali Doğan, tüm İnegöl sakinlerine eşit ve adil hizmet sunma taahhüdünde bulunarak, seçilmesi halinde insan odaklı ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurguladı. 

Kaynak: Şaban Kılıçcı