Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Müdür Şaban Baykul: "Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı'nın kazasız bir şekilde tamamlandığını, hava şartlarının olumlu bir şekilde seyrettiğini ve çocuklarımıza 57. Alay Şehitlerimizin Milli Bilincini yaşatmaya gayret ettiğimizi söyleyebiliriz."
" Kamp yaptığımız yer, 57. Alay Karargah Alayı'ydı. 57. Alay'daki Şehitlerimiz gibi gece 4'te top atışları, sela okunması ve mehter marşlarıyla uyandık. Az miktardaki çorba ve bişi yedikten sonra, 25 km'lik yürüyüş faaliyetini tamamladık. Faaliyetimizin sonuna yaklaşırken sağanak yağmura rağmen yürüyüşümüzü tamamladık" dedi.
Alinur Aktaş'a yardımlarından dolayı teşekkür eden Baykul, "Bizim tüm faaliyetlerimizde gerekli izcilik malzemesi ve ulaşım noktasında bizlere destek olan İnegöl Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize desteklerinden dolayı kendisine Çanakkale hatırası getirdik" ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.
Açıklamaların ardından Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a Çanakkale hatırası tablo hediye etti.
.