Bursa Cup'ta Gemlik Belediyespor Şampiyon Oldu Bursa Cup'ta Gemlik Belediyespor Şampiyon Oldu
Turnuvaya bu yıl 20 takım katıldı. Takımlar A, B, C ve D Gurubu olarak, dört Guruba ayrıldı.
Grubu ilk iki sırada bitiren takımlar çekilecek kura sonucu birbiri ile eşleşecekler. Çeyrek final ve yarı final maçlarında karşılaşacak takımlar çekilecek kura sonucu belirlenecek.
Turnuva geçtiğimiz Cumartesi günü Hasanpaşa ile Cerrah arasında oynanan maçla başladı. Cumartesi günü oynana maçlarda Hasanpaşa, Cerrah Mahallesini 5-2 malup etti. Günün diğer karşılaşmasında Murat bey, Süpürtü Mahallesini günün ilk maçında alınan 5-2 skorla malup etmeyi başardı.
Pazar günü toplam 6 maç oynandı. Çitli 1-2 Kulaca, Çavuşköy 1-2 Alibeyköy, Aşağıballık 0-2 Boğazköy, Ortaköy 11-1 Deydinler, Hamidiye 4-2 Tekke, Çeltikçi 2-3 Tüfekçikonak sonuçları alındı.
Turnuva komitesi adına açıklama yapan Hasan Bayburt "Hasanpaşa futbol turnuvasını 4.yıldır düzenliyoruz. Turnuvadaki amaçlarının Futbolseverleri ve köyleri bir araya getirerek bir dostluk ve kardeşlik ortamı yaratmak olduğunu" belirtti. Bayburt "Önceki yıllarda düzenlediğimiz turnuvalara 12 takım katılıyordu, bu yıl aldığımız kararla 20 takım aldık. Sahamızda ışıklandırma yapıldığında önümüzdeki yıl daha fazla takımın turnuvaya katılabilecek" dedi.
Hasanpaşa Muhtarı Suat Karakaya yaptığı açıklamada Tunuva ya emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ederek Futbolculara gösterecekleri çabadan dolayı tebrik etti. Sporun dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği pekiştirdiğini belirtti. Sporun bir amaç değil araç olması gerektiğini söyledi.
.