İnegölspor'da Timur Erezsarı başkanlığındaki yeni yönetim, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a gerçekleştirdi.

İNEGÖLSPOR'A SAHİP ÇIKTILAR

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, yeni yönetime başarılar dileyerek; "Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Şehrimizin bir değeri olan İnegölspor'a sahip çıktılar. İnegölspor kurulduğu günden beri, İnegöl'de heyecan oluşturdu. İnegölspor sadece bir futbol takımı değil ayrıca İnegöl'ün tanıtımı adına da önemli bir araç. İnşallah yeni yönetimimiz 2 yıllık bu yetkiyi alarak çalışmalarını yapacaklar. Hepsi yakinen tanıdığım bildiğim arkadaşlar. Kulüp başkanı olan arkadaşlarımız ticaretteki başarısını tecrübesini burada da ortaya koyacak. Yönetimdeki arkadaşlar da ona destek vererek hak ettikleri sonuçları elde ederler diye ümit ediyorum" dedi.

İSTİKRAR ŞART

"İnegölspor şehrin bir değeri ama herkes de İnegölspor'a ne kadar sahip çıktığını gözden geçirmeli" diyen Aktaş; "İnşallah arkadaşlarımızı bu konuda yalnız bırakılmazlar. Futbol organizasyonu yüksek paralar ödenen bir sektör. Olumlu transferler ve akıllıca para harcamamız gereken bir konu. İstikrar şart. Küçük paralarla şampiyon olan kulüpler olduğu gibi daha fazla paralarla başarısız olan kulüpler var. Teknik heyet kısmı da bu konuda önemli... İnşallah arkadaşlarımız muvaffak olurlar"

Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli” Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli”

BİR YANLIŞA KURBAN GİTTİM

Aktaş, İnegölspor konusundaki kendisine yöneltilen eleştirileri de şöyle yanıtladı: "Alinur Aktaş'ın doğru algılanması gerekiyor. Ben seçildiğim günden beri 12 yıldır İnegöl ile ilgili ne varsa onlara kayıtsız kalmadım. Her konuda elimizden geldiğince de destek olmaya çalıştık. İnegölspor konusunda 12 senenin 10 senesi bu işle dolu dolu ilgilenmekle geçti. Artık yorulduğumu söylüyorum. Bir yanlışa kurban da gittim. Geçen sene sadece Serhat Güller ile çalışın. İnegölspor'un eski hocasıdır dedim. Bir tane itiraz gelmedi. Başka bir hoca ile de çalışabilinirdi. Bir tek oyuncunun transferi ile ilgili dahlim olmadı. 4 ya da 5 kez yönetim kurulu toplantısına girmişimdir. Bu genelde kriz zamanlarındadır. Devre arası müdahale ettim. İyi ki de etmişim. Düşmeye oynayan İnegölspor, Play-Off'u kaçıran İnegölspor oldu. Sıfır borçla İnegölspor arkadaşlara devrediliyor. Ben Timur Beye müdahil de olmadım. Sadece başkan yardımcılarımdan ya da meclis üyelerimden birini yönetime almayın dedim. Zaman zaman maçlara da gideceğiz. Uzun vadeli hedefler koyarak doğru takım oluşturarak hedefe yürünmeli. Allah muvaffak etsin"

İLK ZİYARET AKTAŞ'A

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ise; "İnegölspor kongresini yeni yaptık. Ayağımızın tozuyla da çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Protokol ziyaretleri kapsamında da ilk ziyaretimizi Onursal Başkanımız Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnegölspor'umuza ve ilçemize yeni yönetim hayırlı olur" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Erezsarı yeni teknik heyet konusunda basın mensuplarının sorusunu da şöyle yanıtladı: "Bu konularla alakalı transfer komitemiz yoğun bir çalışma içerisinde. Görüştüğümüz isimler var. Fakat netleştirdiğimiz bir isim yok"