Beyoğlu'nda, parti binası önünde meydana gelen olay, toplumda derin bir üzüntü yarattı.

Kazanın Detayları ve Toplumun Tepkisi

Trafik Kazasının Kısa Kronolojisi

Beyoğlu AK Parti İstanbul İl Binası önünde gerçekleşen kaza, Fatma Sevim Baltacı'nın il binasına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu meydana geldi.

Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Baltacı, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Genç Gazete Kadın Kolları Başkanı Kaza (1)

Toplumsal ve Siyasi Cephenin Tepkisi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada Baltacı'nın vefatı üzerine derin üzüntülerini ve başsağlığı dileklerini ifade etti. Kabaktepe, "Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah" dedi.

“AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah.”

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK