Yapılan ziyarette konuşan Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş “Çok önemli bir seçime gidiyoruz. 2001 yılında kurulup 2002 yılında iktidara geldik 21 yıldır bu aziz millete hizmet ediyoruz. Sizlerin destekleriyle bütün seçimlerden birinci parti olarak çıktık. Bu seçim önceki seçimlerden daha önemli bir seçim. Türkiye yüzyılının giriş arifesinde çok önemli bir seçime geldik. Eskiden herkes genelkurmay başkanının adını Kara kuvvetleri komutanın adını bilirdi. Şimdi burada soralım Genelkurmay'ın Başkanı kim Kara kuvvetleri komutan kim kimse bilmez. 2002'de iktidara geldiğimizde vesayet odaklarının sonlandırdık. Türk milletinin ensesine vur ekmeğini almak istemişlerdi. Recep Tayyip Erdoğan buna son verdi. Sayın cumhurbaşkanımıza milletimiz hep destek verdi. Eşi başörtülü Cumhurbaşkanı istemiyorlardı. Kamuda özelde kimsenin birbirinden ayrımcılığı olmamasını gösterdi bu sorunların hepsini sonlandırdık.”

PKK’NIN BELİNİ BÜKTÜK

“Hatırlarsınız heronlar vardı PKK terör örgütü ile mücadele ederken bu heronlardan takip edilirdi. Ne zaman teröristleri bulsa bu heronlar görüntü bir anda kaybolurdu. Millileşme hamlesiyle İHA, SİHAlar yaptık. Şimdi PKK’nın belini büktük.”

KOALİSYONLAR VARDI

“Gençler bilmez ama karşımızda bir koalisyon masası var. Milletvekilliği ve bakanlık pazarlıkları var. Mart ayında masadan kalktılar sonra masaya oturdular. Aziz milletimiz bunların farkında. İstikrar bizler için çok önemli.”

32 AYDA GAZI ÇIKARDIK

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

“O gelişmiş ülkeler dediğimiz ülkelerin 5-6 senede çıkartabileceği doğalgazı biz 32 ay gibi bir sürede çıkarttık. İlk bir ay tüm konutlarda ücretsiz 1 yıl boyunca da su ve mutfakta ücretsiz. Dün Gabar’da günlük 100 bin varil petrol bulundu. Artık zincirlerinden kurtulmuş bir ülke var.”

NEZAKET ZİYARETİNE GELDİK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Seçim sathı mahalline giriyoruz. Sorularınızı dinlemek için nezaket ziyaretlerine geldik. 2018 yılından bu yana karınca misali çalışıyoruz. Bir 5 yıl içinde çalışmadıysak bugün saatlerce konuşsak bir manası yok.”

VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

AK Parti Bursa 2. Bölge milletvekili adayı Asuman Akçay Sakallı ise “Biz AK Parti olarak çok büyük hayaller kuran hiçbir zaman hayal satmayan partiyiz. 21 yıldır halkımıza verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. İnsanlar bize çok güveniyor, çocuğumuzun geleceği için sizleri destekleyeceğiz diyorlar. Bizlerde sizden 14 Mayıs’ta dua ve desteklerinizi bekliyoruz.” dedi