AK Parti MKYK Üyesi ve AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, uzun süredir devam eden sağlık mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Beyin kanaması sebebiyle yaklaşık iki aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Karaaslan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Karaaslan'ın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Hacılar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Karaaslan'ın vefatı üzerine sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Kurtulmuş, "AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı, değerli kardeşim Osman Karaaslan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." ifadelerini kullandı. Işıkhan ise, "Yol arkadaşımız, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcımız, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyemiz Osman Karaaslan kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; başta kıymetli ailesi olmak üzere sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun." dedi.

İbrahim Tatlıses'ten ilginç açıklama: Seçimi kaybettim, evleniyorum! İbrahim Tatlıses'ten ilginç açıklama: Seçimi kaybettim, evleniyorum!

Karaaslan, eğitim hayatına Niğde Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı ve daha sonra THK Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisans yaparak akademik kariyerini ilerletti. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde doktorasını tamamlayan Karaaslan, siyasi kariyerinde de birçok önemli görev üstlendi. AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Üyeliği, Ankara İl Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gölbaşı İlçe Başkanlığı gibi rollerde bulunan Karaaslan, aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak da hizmet verdi.

Kaynak: Haber Merkezi