Afyonkarahisar'da düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi GENÇLİG Masa Tenisi Turnuvası, Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Heyecan dolu karşılaşmaların ardından kadınlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren sporcular belli oldu.

Kadınlar kategorisinde birinciliği Selenay Yılmaz, ikinciliği Gizem Yılmaz, üçüncülüğü Aslı Çimen ve dördüncülüğü Raika Sağlam elde etti. Erkekler kategorisinde ise birincilik Mücahit Kaan Uygun'a, ikincilik Onur Çetinkaya'ya, üçüncülük Burak Koç'a ve dördüncülük Berkay Çoşkun'a gitti.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Muhammed Ali Abaylu tarafından takdim edildi. Madalyaları ve başarı belgeleri verilen sporcuların başarıları büyük bir alkışla kutlandı.

THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95

Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi GENÇLİG Masa Tenisi Turnuvası, sporun ve rekabetin bir araya geldiği keyifli bir organizasyon olarak katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Turnuvanın düzenlenmesine emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi