-Bursa’da bugün Bursaspor, para cezasına çarptırıldı.

-Bursa’da akşam saatlerinde etkili olan yağmur, kuraklık sıkıntısı yaşayan vatandaşlara rahat nefes aldırdı.
-Bursa’da bugün Bursaspor, TFF 2. Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde başladı.

- Bursa’nın Gemlik ilçesinde sahile ölü bir yunus balığı vurdu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.
-Bursa’da bugün İnegöl Kafkasspor, 2025-2026 futbol sezonunda iç saha gelirlerini Filistin’e bağışlayacağını duyurdu.

-İnegölspor, bu hafta 7 Eylül Pazar günü Karaman FK’ya deplasmanda konuk oluyor. Maç saat 19.00’da başlayacak.
-Bursa’da bugün Meteoroloji, Bursa dahil 8 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısı yaptı. Hafta sonu gök gürültülü sağanak etkili olacak.

-Bursa Osmangazi’de alt geçit olmasına rağmen caddeden geçmeye çalışan 2 kadına motosiklet çarptı. Kadınlar yaralandı, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
-Bursa’da bugün Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Yumrukların konuştuğu kavga vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı.
-İnegöl Kafkasspor, 2025-2026 sezonu 3. Lig ilk maçında yarın saat 17.00’de Çankaya FK’yı ağırlayacak. Kafkasspor maçı ne zaman, saat kaç? Kafkasspor hangi takım ile karşılaşacak. İşte detaylar
-Bursa’da bugün Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da yürüttüğü kapsamlı altyapı yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla bölgenin yaşam kalitesini yükseltirken ulaşım konforunu da artırıyor.
- İnegöl’de 13 yaşındaki kızının evlendirildiğini TV programında ihbar eden anne sonrası damat ve ailesi gözaltına alındı.

-Bursa’da bugün Bursa’nın Osmangazi ilçesinde park halindeki 3 kamyon ve 1 tır yandı. Yangında araçlar kullanılamaz hale geldi, can kaybı yaşanmadı.
-Bursa’da bugün İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören ve ziyaretlerle kutlandı. Başkan Alper Taban yaptığı konuşmada, “6 Eylül yalnızca kurtuluş değil, yeniden diriliştir” diyerek şanlı zaferi andı.

-BUSKİ, 6-16 Eylül tarihleri arasında bazı mahallelerde her gün 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi olacağını duyurdu.
-Bursa’da bugün İnegöl'de sabah saatlerinde çıkan yangında bir mobilya imalathanesi tamamen kullanılmaz hale geldi.
-Sinatle Mobilya’dan Sedat Yılmazsoy ve Star Mobilya’dan Suat Yılmazsoy’un babaları Remzi Yılmazsoy vefat etti.
-Bursa’da bugün Bursa’nın Kestel ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi, araçlar ve evler sular altında kaldı.
-İnegöl'de 13 yaşındaki kızının evlendirilme haberinden sonra bir skandal daha gerçekleşti. İnegöl'de yaşayan 24 yaşındaki Azize Engin, Kahramanmaraş’ta KADES’e basarak yardım istedi, ardından kayboldu.
-Bursa’da bugün İnegöl'de okulların açılmasına günler kala kırtasiye ve okul kıyafeti alışverişinde uzun kuyruklar oluştu.
-Yıldırım Belediyesi, Mimarlar Odası iş birliğiyle Setbaşı-Yeşil-Emir Sultan tarihi aksı canlandırma projesini tanıttı.
-Bursa’da bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Marmara Denizi'ne kıyısı olan ilçeleri hayata geçirdikleri projelerle yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi hâline getirmek için çalıştıklarını söyledi.
-İnegöl Belediyesi, Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda, 6 Eylül’de düzenlenecek olan kortej yürüyüşü etkinliğini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.
-Bursa’da bugün, Yenişehir Belediyesi, bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Uluslararası Altın Biber Festivali’nin 3. gününde sahneyi çocuklara ayırdı.




