Serik ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Toptancı Halinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir sürücü yolu şaşırarak lüks otomobiliyle 5 metre yükseklikteki istinat duvarından aşağı düştü. 34 BGZ 526 plakalı BMW marka otomobil, toptancı halinden çıkış yolunu yanlışlıkla kullanarak istinat duvarından aşağıya düşerek park halindeki tırların arasında durabildi.

5 metrelik istinat duvarından aşağı düştü

’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans istedi ’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans istedi

Kaza sonucunda sürücü ismi belirlenemeyen otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Ancak, hem otomobilde hem de bir tırda maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından polis ekipleri, kaza yerinde inceleme başlattı.

5 metrelik istinat duvarından aşağı düştü

Vatandaşlar, bölgede sürekli benzer kaza olaylarının yaşandığını ve alınan önlemlerin yetersiz olduğunu dile getirerek, yetkililere çağrıda bulundu. Bölgede daha fazla kaza yaşanmaması için istinat duvarına bariyer yapılması talep edildi.

5 metrelik istinat duvarından aşağı düştü

Kaza sonrasında polis ekipleri, sürücünün ifadesini alırken, çevre güvenliği sağlamak amacıyla trafik akışını düzenledi. Yetkililer ise bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve benzer kaza risklerinin azaltılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Bu tür durumların önlenmesi adına ilgili birimlerin daha fazla önlem alması bekleniyor.

Editör: İHSAN KURAN