Milletvekili aday adaylığını açıklayan Öztürk, Bursa İl Başkanlığına başvurusunu yaptı.

Öztürk yaptığı yazılı açıklamasında;

"Her seçim olduğu gibi bu seçimler de bizler ve ülkemiz için önemlidir. Ülkemiz için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmemiz şarttır. Bunun da yolu bizlere devletimizin vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkını kullanmaktır. Bu sebepten dolayı, var olduğu tarihten günümüze kadar ülkemizin maddi ve manevi sıkıntılarına reçeteleriyle derman olmuş bir anlayışa destek olmak için Saadet Partisi'ndeyim."

"Kutuplaşmanın had safhaya çıktığı, kendinden olmayanların hain diye ötekileştirildiği bir ortamda, farklılıklarımızı bahane ederek ayrıştırmak için değil; farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görerek birleştirmek için adayım. Gönülleri, hayalleri, umutları yıkmak için çabalayanlara inat, geleceğe umutla bakıp hep birlikte ayağa kalkmak için adayım."

"İşin yandaşa değil liyakat ehline verilmesini düşündüğüm için adayım. Özellikle mesleğim ile ilgili ülkeme, Bursa'ya ve İnegöl'e katkı sunabilmek için, afetlere hazırlıklı, makul ve uygulanabilir kentsel dönüşümle yemyeşil bir Bursa, düzenli bir İnegöl için adayım. Yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye için adayım."

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

"Sizlerin vesilesiyle Saadet Partisi Bursa Milletvekili Aday Adaylığımı ilan eder, yapılacak seçimlerin ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim." diye konuştu.