Konya'da 43 yıllık deneyime sahip bir aktarın özel kış çayı önerisiyle hastalıklara karşı korunma yolları artık daha da doğal!

Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki

Ekim ayı ile pek çok kentte soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Kış aylarına yaklaşılması ve havaların soğumasıyla birlikte hastalıkların yayılma hızında da artış gözlenirken, bazı vatandaşlar hastalıklardan ve virüslerden korunmak için bitki çaylarına rağbet gösteriyor.

kis cayi saglik (2)

Deneyimli Aktar Yafes Sinop'un Özel Kış Çayı Tavsiyesi

43 yıllık aktarlık deneyimine sahip Yafes Sinop (73), kış aylarının soğumasıyla hastalıkların arttığına dikkat çekti. Sinop, hastalıklardan korunmak için bağışıklık sistemini güçlendirici özellikte kış çayı kullanılmasını öneriyor.

kis cayi saglik (3)

Kış Çayının İçeriği ve Faydaları

Kış çaylarının, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ifade eden Yafes Sinop, kış çayının içerisinde zencefil, tarçın, karanfil, kuşburnu, ayva yaprağı olduğunu belirtti. Bu doğal bileşenlerle hazırlanan kış çayı, soğuk kış günlerinde vücudu güçlendiriyor.

kis cayi saglik (4)

Fiyat Bilgilendirmesi

Yafes Sinop, hazırladığı özel kış çayının fiyatına dair de bilgilendirmede bulundu.

“Geçen seneye göre normal, aşırı bir fiyat söz konusu değil. Genel olarak geçen seneye oranla 50 liradan paketini veriyorduk. Bu sene fiyat farkından dolayı 70-100 lira arasında satış yapacağız”

şeklinde açıklamada bulundu.

kis cayi saglik (5)

Kış mevsiminde hastalıklardan korunma yöntemlerinin başında gelen doğal çözümler arasında, Yafes Sinop'un önerdiği kış çayı da yerini alıyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR