2024-2025 eğitim öğretim yılı ikinci dönem açılışı, Bursa'nın Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan bir törenle başladı. Törene, Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ve MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak da katıldı. Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni binasında eğitim vermeye başlamış olup, eğitimde nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir okul olarak dikkat çekiyor.

Dr. Ahmet Alireisoğlu'ndan Öğrencilere Mesaj
Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, okulun öğrencilerine hitaben, "Sizler devletimizin nitelikli bir işin erbabı olmanız için yatırım yaptığı bu okulda, daha önce burada yetişen ve mezun olan büyüklerinizin izinden giderek, yarın bu topraklarda iyi olanı çoğaltmak, güçlü olanı daha güçlü yapmak için çalışacak olan nitelikli bireyler olacaksınız" dedi. Alireisoğlu, öğrencilerden güçlü ve başarılı olmalarını isteyerek, "Bu toplumun başarılı, güçlü ve iyi insanlara çok ihtiyacı var" diye ekledi.

Refik Özen: "Bursa İçin Büyük Bir Kazanım"
Bursa Milletvekili Refik Özen de konuşmasında, Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bursa için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yenilenen modern yapısı ve güçlü eğitim kadrosuyla okulun başarılı öğrenciler yetiştireceğine inandığını söyledi. "Bu okul, sadece Bursa için değil, tüm ülke için de nitelikli iş gücü yetiştirecek bir değer" diye ifade etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri, açılışın ardından okulun atölyelerini ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve başarılar diledi. Alireisoğlu, öğretmenlere ve öğrencilere motivasyon konuşması yaptı.



