Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), eğitim camiasını yakından ilgilendiren bir duyuruyla karşımızda. Yurt dışından Türkiye'ye öğrenci kabulü için yapılan 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (2023-TR-YÖS/2) için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Heyecanla beklenen bu gelişme, 12 Kasım'da yapılacak olan sınav için geri sayımı başlattı.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret

Sınav Detayları ve Erişim Bilgileri

Sınav Yeri Atamaları Tamamlandı

ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre, 2023-TR-YÖS/2 sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salon atamaları tamamlanmış durumda. Bu, adayların sınav yerlerini öğrenme zamanının geldiğini gösteriyor.

Nasıl Erişim Sağlayabilirsiniz?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgelerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://tryos.osym.gov.tr üzerinden edinebilirler. Bu işlem için T.C. kimlik/Y.U./TR-YÖS numaraları ve aday şifrelerinin kullanılması gerekiyor. Belgelerinizi kontrol etmeyi unutmayın!