Bakan Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ek zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ek zam olacak mı?

Rusya"nın Soçi şehrinin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vadim Levchenko, İnegöl Mobilyasını yakından incelemek için İnegöl"e geldi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında İnegöl hakkında bilgiler alan Soçi Ticaret Odası Başkanı Vadim Levchenko, 20 milyar $"lık pazardan pay alabilmek için İtalyanların şimdiden girişimlere başladığını ifade ederek, mobilyacılar için elinizi çabuk tutun uyarısında bulundu.

2014"de yapılacak Kış Olimpiyatlarıyla adını duyuran Soçi"nin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vadim Levchenko"yu ağırlayan İTSO Meclis Başkanı Kenan Kender: "Kış olimpiyatlarına hazırlanan şehirde yapılan tesisler, Türk mobilya firmaları için önemli ihracat fırsatları yaratıyor. Bu anlamlı buluşma sıcak ticari ilişkilerin ilk adımı olacaktır." dedi.

Soçi Ticaret Odası Başkanı Levchenko"nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren İMOS Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ahmet Güleç, İnegöl mobilyası ile ilgili bilgiler verdikten sonra: "İnegöl Mobilyası olarak davet ettiğimiz Sayın Levchenko"nun bugün burada olması bizim için mutluluk verici bir olay. Özellikle 2014 Kış Olimpiyatlarına hazırlanan Soçi"de İnegöllü mobilyacıların yapabileceği çok iş var." dedi.

Soçi"nin yalnızca 2014 Kış Olimpiyatları"na değil bunun yanı sıra 2018 Rusya Dünya Futbol Şampiyonası ve Formula 1 yarışlarına da hazırlandığının altını çizen Soçi Ticaret Odası Başkanı Vadim Levchenko: "Türkiye"ye ilk olarak "90"lı yılların başında geldiğimde Türk inşaat şirketleriyle anlamlı projeler yapmıştık. Şimdi de benzer çalışmaların Türk mobilya sektörüyle olacağını umut ediyorum. Soçi bulunduğu konum itibariyle yüksek ticari potansiyele sahip bir şehir. 2014 Kış Olimpiyatları"nın dışında yeni anlaşması yapılmış ve yine 2014 yılında başlayan Formula 1 organizasyonumuz var. Ayrıca 2018 Dünya Kupası"nın oynanacağı stadyumlardan bazıları bölgemizde bulunuyor. Bu anlamda ticari potansiyeli fazla olan bir bölgeyiz."dedi. Özellikle sahil bölgesi olması nedeniyle Soçi"de turistik tesis inşaatlarının da hız kazandığını dile getiren Levchenko, bölgelerinde yapılacak tesislerin dekorasyonu için Türk mobilya sektörüyle anlamlı işler yapılabileceğini vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Soçi Ticaret Odası Başkanı Vadim Levchenko"ya İstanbul İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Alper Gürsoy ve İstanbul İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda İMOS Üyesi Zeki Şahin ile MASKO Başkanı Hasan Karcı"da eşlik ederken, heyet İTSO"da gerçekleştirilen toplantının ardından incelemede bulunmak üzere Çilek Mobilya"yı da ziyaret etti.