-Bursa'da iki ayrı konumda lodos ve yangın çıktı.
-Mudanya ilçesi Altınkum sahilinde alınan bilgiye göre, içerisinde iki kişinin bulunduğu 3 tekerlekli motosiklet; sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 3 metre yükseklikten önce kayalıkların üzerine düştü, ardından denize savruldu.

-Bursa şehir merkezinde etkili olan kar yağışı, uludağ eteklerindeki tarihi evleri beyaza bürüdü. kentin simge noktalarında kartpostallık görüntüler oluştu.

-Tarım ve Orman Bakanlığı, Bursa'da yasa dışı yollarla barındırılan 3 makak maymununun Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak koruma altına alındığını bildirdi.

-Bursa’da etkili olan kar yağışı sonrası kayganlaşan yolları fırsat bilen bir sürücü, otomobiliyle kavşakta drift yaparak hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı.
-İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöllü vatandaşları yoğun kış şartları için uyarıda bulundu.

-Bursa orhaneli yolu üzerinde ters istikamette ilerleyen otomobil zincirleme kazaya neden oldu. kazada 3'ü sürücü toplam 6 kişi yaralandı.

-İnegöl'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir esnaf iş yerinde ölü bulundu. Olay öncesinde yan dükkandaki komşusuna not bıraktığı öğrenilen şahsın ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.
-İnegöl Belediyesi, etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
-Bursa'nın simgesi haline gelen Timsah Arena ismiyle bilinen Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu, yeşille beyazın buluşmasıyla kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

-İnegöl'de atıl durumdaki bir evde çıkan yangında, alevlere müdahale etmek isteyen 80 yaşındaki kadın yaralandı. yangın çevreye sıçramadan söndürüldü.
-Bursa'da gece yarısı meydana gelen motosiklet kazasında genç ağır yaralandı.

-İnegöl Belediyesi’nin Oylat’taki toplantısında 2025 değerlendirmesi ve 2026 hedefleri sunumlarla ele alındı.

-İnegöl İcra Dairesi, Mahmudiye Mahallesi’nde yer alan 2 ve 3 numaralı iki ayrı meskeni bir borçtan dolayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

-Bursa ile Kütahya illerini birbirine bağlayan Tahtaköprü-Domaniç güzergahında, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tır ve çekici türü ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.
-Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, "adam yaralama" suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın İnegöl'de yakalanarak tutuklandı.





