Dernek Başkanı Halil Peynirci yaptığı açıklamada;

"15 seneden beri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle programlar yapıyoruz. Bu sene de inşallah engelli ailelerimiz, protokolümüz, mehterimizle saat 14.00'da İnegöl Belediyesi önünde toplanıp mehter eşliğinde heykele kadar yürüyüş yapacağız. İnegöl halkının 365 günde 1 saatini engelli çocuklarımız için ayırmasını istiyorum."

GELİN MUTLULUKLARINI GÖRÜN

"Heykelde mehter gösterisinden sonra çocuklarımızın mutluluklarını gelip görsünler. Herkes bir engelli adayıdır. Tüm ilçe halkını yürüyüşümüze davet ediyorum. 19 Aralık 2017 Salı akşamı 19.00'da Mehter Düğün Salonu'nda engelli çocuklarımız için güzel bir eğlencemiz olacak."

KİMSEYE MUHTAÇ ETMEYİN

"Mehterdeki programda 10 lira karşılığı biletimizi satıp bunun karşılığında derneğimizin genel giderleri ve tekerlekli sandalye temin edeceğiz. İZED'i kimseye muhtaç etmemek için herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum."

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

ÇOCUK OYUNU OLACAK

"29 Aralık 2017 sabahı 5. Mevsim'de yine derneğimize gelir sağlayacak 2 tane çocuk oyunumuz var. Akşamında da büyüklerimiz için Sarıkamış oyunumuz var. Tuzla Tiyatrosu'nu İnegöl'e getiriyoruz. Çok güzel bir gösteri olacak, herkes mutlu olacak.

Kazım Karabekir komutanımız kızları da geceye katılıp İnegöllülerle ve engelli çocuklarımızla birlikte olacaklar. Bu tiyatromuz gündüz çocuklarımıza ücretsiz olacak, akşam programımız da 20 lira olup buradan derneğimize gelir sağlayacağız."

3 BİN 500'ÜN ÜZERİNDE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI

"Bugüne kadar İnegöl'de 3 bin 500'ün üzerinde tekerlekli sandalye dağıttık. Her yerdeki insanlara tekerlekli sandalye vererek onları mutlu etmeye çalıştık. Her bilet alışınızda bir tekerlekli sandalyeye katkı sağlayacaksınız. Türkiye'de ilk 3 dernek arasında İZED var. Bugüne kadar herhangi bir dedikoduya sebebiyet verecek bir şey yapmadık."

ÇOCUKLARIMIZI DUYGU SÖMÜRÜSÜ OLARAK KULLANMIYORUZ

"Allah rızası için bu işleri yapıyoruz, herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz, çocuklarımızı duygu sömürüsü olarak kullanmıyoruz. İhtiyaç sahibi herkese fazlasıyla destek oluyoruz" diye konuştu.